Duurzaam schitteren met afbreekbare glitter

Amigo Plant kondigt met trots aan Natureglit® biologisch afbreekbare glitter te gaan gebruiken voor het glitteren van vetplanten. Deze milieuvriendelijke glitterlijn, bekend om de hoge schittering en duurzame eigenschappen, wordt de standaardglitter in het glitterassortiment.

 De Natureglit®-glitter, vervaardigd uit een op cellulose gebaseerde film van 35 micron is biologisch afbreekbaar volgens de OESO-richtlijn 301F. Dit betekent dat de glitterdeeltjes op natuurlijke wijze afbreken, waarbij in slechts 28 dagen meer dan 71% biologische afbraak wordt bereikt. Hierdoor is Natureglit® een aanzienlijk duurzamere keuze dan traditionele glitters, die vaak langzaam ontbinden en het milieu kunnen belasten.

De voordelen van Natureglit® sluiten aan bij de visie van Amigo Plant op duurzaamheid. Door gebruik te maken van deze milieuvriendelijke glitter op hun vetplanten, kunnen we niet alleen een mooi effect bereiken, maar ook respect aan het milieu tonen.

De glitterdeeltjes zijn verkrijgbaar in de welbekende reeks kleuren, waaronder rood, zilver, goud en brons, waardoor Amigo Plant een scala aan opties heeft om vetplanten te verfraaien. Met Natureglit® kunnen we niet alleen meerwaarde toevoegen, maar ook een statement maken voor een duurzamere toekomst. 

Door te kiezen voor Natureglit® biologisch afbreekbare glitter, zet Amigo Plant een stap voorwaarts in het streven naar milieuvriendelijke producten, terwijl tegelijkertijd de schoonheid van onze producten wordt versterkt.