“Bij Amigo Plant gaat het niet om groter, maar om goed. Niet om meer, maar om beter. Dit doen we niet alleen, maar met elkaar.”

– Gerard van Langen –

WIE ZIJN WIJ

Wat begon als een onschuldige passie voor succulenten groeide uit tot een professionele onderneming met een uitgebreid en hoogwaardig assortiment waaronder Echeveria, Crassula, Haworthia, Aloë en Peperomia. Sinds 2005 zijn ze te koop onder de naam Amigo Plant.

Nog net zo bevlogen en betrokken als we toen begonnen, telt ons familiebedrijf inmiddels meerdere locaties in Nederland en Portugal. Bij elkaar ruim 25 hectare. Ons doel is om een krachtig, rendabel en gelukkig bestaanszekerheid te creëren voor de ondernemers en werknemers welke gebaseerd is op het ontwikkelen, kweken en verhandelen van succulenten als corebusiness. Wij luisteren naar onze werknemers en geven hen kansen om te leren, ontwikkelen en door te groeien. Groeien door ‘groen geluk’.

Wij denken toekomstgericht; zoekend naar kansen in de markt. Ons eigen veredelingsprogramma zorgt voor een vernieuwend en verbeterd assortiment. Ook het verbeteren van interne processen zijn onderwerpen waar we ons continu mee bezig houden.

Met ons ervaren team zijn wij een geschikte leverancier voor verschillende branches waaronder groothandels, tuincentra en supermarkten. Door het gehele proces van veredeling tot transport in eigen beheer te hebben, zijn wij als Amigo Plant in staat om speciale orders te draaien die aansluiten op de specifieke wensen van de klant.

WERKEN BIJ AMIGO PLANT

Amigo Plant is een groeiend familiebedrijf die met veel passie verschillende soorten vetplanten teelt. Elke dag werken wij met zo’n 120 medewerkers, verdeeld over onze locaties in Heerhugowaard. Regelmatig zijn wij op zoek naar gemotiveerde collega’s voor bijvoorbeeld onze teelt, verkoop, transport of productie. Lees meer hierover op onze pagina ‘wat we doen’.