Het verhaal achter de Medivera®

Elk groots verhaal heeft zijn oorsprong. Voor Amigo Plant begon het allemaal in een klein hoekje in een bescheiden kas, waar de jonge Gerard van Langen gefascineerd raakte door vetplanten. Maar deze fascinatie was geen vluchtige kinderhobby. Het was de start van een avontuur dat zou leiden tot de oprichting van een toonaangevend bedrijf in de wereld van succulenten.

Gerard van Langen had een visie die Amigo Plant deed bloeien met locaties in Nederland en Portugal. Maar groei was nooit het enige doel; innovatie stond centraal. Dat bracht hen naar de Aloë Vera, een plant bekend en geliefd bij velen. Toch zag Gerard ruimte voor verbetering.
In 2016 begon het ambitieuze project om een superieure variant van de Aloë Vera te ontwikkelen. Na intensief onderzoek en met behulp van veredeling, zag in 2019 het eerste prototype van de Aloë Medivera® het licht. Deze plant onderscheidde zich door:

Stabiliteit: Betere bestendigheid tegen ziektes en omgevingsfactoren.
Transportefficiëntie: Sterkere planten die beter bestand zijn tegen de uitdagingen van transport.
Diversiteit: Een breder scala aan variëteiten die zich onderscheiden in kleur en vorm.
Lichtaanpassing: Verbeterde aanpassingsvermogen aan verschillende lichtomstandigheden, waardoor ze geschikt zijn voor diverse omgevingen.

Nu, enkele jaren na het eerste prototype, is Amigo Plant trots om de Aloë Medivera® op de markt te brengen. Dit is niet zomaar een plant. Het staat voor de passie van Gerard van Langen, de toewijding van Amigo Plant, en de eindeloze mogelijkheden wanneer visie en vastberadenheid elkaar ontmoeten. Ontdek de Aloë Medivera® en maak deel uit van ons groeiende verhaal.