Aloe MEDIVERA® Tropical finalist Glazen Tulp Award

Met trots mogen we aankondigen dat onze Aloë MEDIVERA® Tropical is genomineerd als één van de
vijf finalisten voor de Glazen Tulp Award 2024 van Royal FloraHolland! Deze Oscarwaardige prijs bekroont de meest innovatieve en opvallende nieuwe producten in de sierteelt, en onze Aloe MEDIVERA® Tropical is door de jury gekozen als kanshebber.

Wat maakt de Aloe MEDIVERA® Tropical zo bijzonder?

De Aloe MEDIVERA® Tropical is niet zomaar een plant. Deze nieuwe variant is een verbeterde versie van de bekende Aloe Vera, met een aantal unieke kenmerken die hem onderscheidt van de rest:

  • Compact formaat: Waar veel Aloe Vera-planten de neiging hebben om groot en breed uit te groeien, blijft de Tropical compact. Dit maakt hem perfect geschikt voor elke woonkamer, groot of klein

  • Stevig en krachtig: Waar andere Aloe Vera-planten vaak gaan hangen na verloop van tijd, behoudt de Tropical zijn stevige, rechtopstaande vorm. Deze plant is ideaal voor wie op zoek is naar een sterke en betrouwbare kamerplant die zijn vorm behoudt.

  • Bonte variëteit: Wat deze plant écht bijzonder maakt, is zijn bonte bladpatroon. De opvallende kleurencombinatie van groen en crèmekleurige accenten geeft hem een unieke uitstraling die elke ruimte verlevendigt.

  • Duurzaam en stijlvol verpakt: Niet alleen de plant is innovatief, maar ook de verpakking. De Tropical wordt geleverd in een kenmerkende, beschermende papieren koker of potcover, die zowel functioneel als stijlvol is. Deze duurzame verpakking zorgt ervoor dat de plant in perfecte staat bij je thuis aankomt, en het geeft de plant een extra elegante touch.

Wat is de Glazen Tulp Award?

De Glazen Tulp Award wordt jaarlijks uitgereikt door Royal FloraHolland om de meest innovatieve en vernieuwende producten in de sierteeltsector te erkennen. Deze award is dé kroon op het werk van kwekers die streven naar kwaliteit en innovatie, en we zijn dan ook enorm trots op deze nominatie!

Stem om de Aloë MEDIVERA® Tropical en help ons winnen!

We hebben jullie hulp nodig om deze bijzondere award te winnen! De Glazen Tulp Award wordt deels bepaald door de stemmen van het publiek, en jouw stem kan het verschil maken.

🔗 Breng hier je stem uit op de Aloe MEDIVERA® Tropical 

Dank voor jullie steun!

We willen iedereen bedanken die ons al heeft gesteund en meehelpt om van de Tropical een succes te maken. Dit is een prachtige erkenning van ons harde werk en de passie die we in deze unieke plant hebben gestoken.